ALL TERRAIN. ALL OUT.

Ultralichte wielen, sterk gebouwd voor ruwe wegen, gravel en uitdagend terrein. All-road- en gravelbanden die met snelheid en vertrouwen over gemengd terrein rijden. Speciaal ontworpen carbonstuur voor uiterste precisie en controle onder alle omstandigheden.

Dit is de nieuwe AR/Gravel serie van CADEX. Het is het resultaat van ontelbare uren onderzoek en ontwikkeling in het labo, gecombineerd met praktijktests in het veld. Alles ontworpen volgens de strenge normen van CADEX.

CADEX AR 35 DISC

Het op maat gemaakte CADEX AR 35 Disc-wielsysteem is ontworpen voor ruige wegen, gravel en onverhard terrein. Ultralicht gebouwd voor ongeëvenaarde klimsnelheid en acceleratie, en biedt een concurrerend voordeel voor je all-road ambities.

Ontdek de wielen

CADEX AR Tubeless Banden

Met een profielontwerp voor maximale snelheid en controle op verschillende ondergronden, totale bescherming tegen lekrijden en zijwandslijtage, en een soepel 170 TPI karkas biedt de CADEX AR Tubeless band snelheid, duurzaamheid en conformiteit in elke situatie.

Ontdek de AR banden

CADEX GX Tubeless banden

De GX Tubeless band is gemaakt voor gravel, modder en singletracks. Het centrale profiel heeft korte noppen voor snelheid en grip, en de buitenste noppen zijn grover voor controle in de bochten. Voeg daarbij lekbescherming van hiel tot hiel en een soepel 170 TPI karkas, en het is de perfecte keuze voor snelheid, grip en duurzaamheid in uitdagend terrein.

Ontdek de GX banden

CADEX AR Stuur

Met Versatile Contact Position-drops met een flare van 8 graden, een outsweep van 3 graden en verlengde stuurbocht van 40 mm zet de CADEX AR een nieuwe standaard voor allroad-controle. Een bereik van 70 mm en een compacte drop van 115 mm maken de overgang van de shifter naar de stuurbocht gemakkelijk. En een innovatieve uit één stuk gegoten constructie verhoogt de sterkte en stijfheid met behoud van het beste gewicht in zijn klasse.

Ontdek het stuur

GX HANDLEBAR

Built for maximum speed and control on challenging gravel terrain, the all-new one-piece molded CADEX GX handlebar is designed for those who favor the added confidence of a more aggressive flare in the drops. The extended 16-degree flare combined with an increased 5-degree out and backsweep and D-shaped top section delivers the perfect combination of cockpit compliance and control.

View Bar