VERGELIJKEN
{{product.Name}}
{{product.Name}}
{{ product.ProductAward.Quote }}

CADEX Aero Disc Tubular

AERO WITHOUT COMPROMISE

De CADEX Aero Disc is ontworpen voor het CCC-team, tijdritspecialisten en toptriatleten. Dit wiel excelleert op elk vlak: aerodynamica, rolweerstand, remmen en acceleratie. Na maandenlange, uitvoerige windtunneltesten, Computational Fluid Dynamics en uitgebreide testritten in de praktijk, is het resultaat een aero disc-wiel dat snel genoeg is om vlakke parkoersen te vermorzelen en licht genoeg voor heuvelachtige triatlons of tijdritten.
1.999,95 €

Delivery
Due to the current COVID-19 situation, it is currently busier at the delivery services than usual. The delivery of your order and the response can therefore take longer than you are used to from us. Thank you in advance for your understanding and patience.

Kenmerken

  • Ultralicht 18k carbon composite zorgt voor een stijve aero-wielconstructie met een superlaag gewicht. Dat resulteert in een ongekende acceleratie en snelheid
  • De bredere binnenvelg zorgt voor een optimale luchtstroom tussen de zijwand van de band en het wiel. Dat resulteert in een groot aerodynamisch voordeel
  • Wrijvingsarme naaf voor een aanzienlijke vermindering van het vermogensverlies en het behoud van voorwaarts momentum bij hoge snelheden
Intended Usage

Specificaties

VeglmateriaalUltralicht 18K Full Composite
Type velgTubular
Velg buitenbreedte27.3mm
Velg binnenbreedten/a
AchternaafCADEX Low Friction Hub, Ratchet Driver
Body CompatibilityShimano 11 / SRAM XDR 12
LagersAfgedicht precisielager
AchterasTitanium 130x5 QR
Garantie2 jaar garantie
Crash Replacement5 jaar (alleen voor de eerste eigenaar die geregistreerd is)
Gewicht1000g

Ultralicht Carbon Composite

Produceert een stijve aerodynamische wielstructuur met een uitzonderlijk licht gewicht voor ongeëvenaarde versnelling en snelheid.

Wrijvingsarme Naaf

De naafonderdelen zijn zorgvuldig gefreesd om de wrijving in de lagers aanzienlijk terug te brengen. Bovendien zijn de flenzen van de naaf geoptimaliseerd, waardoor deze de hoge mate van spaakstijfheid beter kunnen ondersteunen. Die spaakstijfheid is te danken aan toepassing van DBL-technologie. Dat alles resulteert in een superefficiënt wiel met minimale weerstand en uitzonderlijke krachtoverbrenging.

Optimale luchtovergang

21 mm binnenvelg zorgt voor een ongeëvenaarde aerodynamica door een optimale luchtovergang van de zijwand van de band naar het wiel.

Deze specificaties zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Giant houdt zich echter het recht voor specificaties, leverbaarheid, prijzen en kleuren zonder vooraankondiging te wijzigen.