CADEX Aero Tubeless

GEMAAKT VOOR SNELHEID Hoe maak je een wegband sneller? Dat begint met het belangrijkste: de keuze voor een verbeterd premium compound voor minimale rolweerstand en een snel loopvlakprofiel dat ook de grip in bochten ten goede komt. Bij de nieuwe CADEX Aero Tire is dat de basis geweest. We zijn nog een stap verder gegaan door naar de algehele aeroprestaties te kijken van het wiel in combinatie met de band. Voor maximale snelheid hebben we een geïntegreerd ontwerp ontwikkeld.
Current price: 84,95 €

Kenmerken

  • Hogere zijwanden creëren een meer ovale bandvorm voor naadloze integratie met haakloze velgen van CADEX en toonaangevende aerodynamische prestaties.
  • Het geoptimaliseerde aerodynamische bandprofiel verbetert de algehele aerodynamische prestaties van veel in de handel in de handel verkrijgbare velgen.
  • De gloednieuwe RR-A compound verlaagt de rolweerstand met 15 procent.
  • Het slick middenloopvlak en microprofiel op de schouder zorgen voor een perfecte mix van snelheid en grip.
  • CADEX 170 TPI Supple Race Casing (het karkas) biedt een soepele, efficiënte rit.
  • Race Shield lekbescherming met ultralichtgewicht en snijbestendig Kevlar® biedt duurzaamheid op lange afstanden

Specificaties

Formaat
700x25
Gewicht
290g
ETRTO
25x622
Max druk (PSI/BAR)
70-115 PSI / 4.8-7.9 BAR
TPI
170
Kraal
Kevlar/Carbon Composite
Kraal Type
Folding
Compound
RR-A
Karkas
Supple Race Casing (SRC)
Lekbescherming
Race Shield
Intended Usage

Technologies

Race Shield Lekbescherming

Race Shield is een exclusieve, ultralichte en snijbestendige Kevlar®-laag die in het karkas verwerkt zit. De lekbescherming is daardoor van een zeer hoog niveau. Race Shield doet geen enkel compromis als het gaat om snelheid of rijgevoel.

Supple Race Casing (SRC)

Single-layer Supple Race Casing (SRC) delivers an incredibly supple and comfortable ride with superior rolling efficiency at a super low weight.

Deze specificaties zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Specificaties, beschikbaarheid, prijzen en kleuren kunnen echter zonder vooraankondiging wijzigen.