CADEX Amp CADEX Amp CADEX Amp CADEX Amp CADEX Amp

CADEX Amp

PERFORMANCE AMPLIFIED

Het ultralichte Amp-zadel is ontworpen om een breed scala aan rijders comfortabele ondersteuning en flexibiliteit te bieden, en vormgegeven voor een krachtige, efficiënte trappositie. Het beschikt over een Advanced Forged Composite Technology-basis en een geïntegreerd railontwerp. Het comfort wordt verder verbeterd met hoogelastische Particle Flow-padding, lichtgewicht reactief schuim en een drukverlagende ergonomische uitsparing in het midden.
Current price: 299,95 €

Kenmerken

  • De licht oplopende achtercurve vergroot de ondersteuning en plaatst de rijder in een efficiëntere en aerodynamische positie.
  • De gekroonde vorm loopt snel weg bij de vleugels voor meer trapruimte, waardoor de pasvormopties worden vergroot en problemen met de vrije ruimte worden verminderd.
  • Het gladde, afgeknotte neusontwerp vermindert interferentie van het dijbeen tijdens het trappen.
  • Advanced Forged Composite Technology zorgt voor een laaggeplaatste, SMC carbon basis die flex elimineert en maximale ondersteuning biedt voor efficiënter trappen.
  • Het Integrated Rail Design verlicht drukpunten en verhoogt de compliance.
  • Ingebouwde Particle Flow-padding met hoge elasticiteit verdeelt de druk over een breder gebied.
  • Het lichtgewicht reactieve schuim met hoge dichtheid biedt duurzaam comfort en demping van trillingen.
  • Een ergonomische midden-uitsparing verlicht de druk op zachte weefselgebieden.

play video

Specificaties

Weight
129g
Rail Material
Carbon
Rail Size
9mm
Shell
Advanced Forged Composite Technology (AFCT)
Padding
Lightweight Reactive Foam + Integrated Particle Flow
Width
145mm
Length
245mm
Stack Height
44mm
Intended Usage

Technologies

Advanced Forged Composite Technologie

Om de complex gevormde componenten van carbon te kunnen produceren, past CADEX een geavanceerde techniek onder hoge druk toe. Dankzij dit vormgevingsproces ontstaat een tweedelig zadelframe dat voor een perfecte balans zorgt tussen ondersteuning en comfort.

Geïntegreerde Rail

De geïntegreerde rail verhoogt het zitcomfort van de renner. CADEX heeft er namelijk voor gezorgd dat de renner de verbindingen tussen het zadel en de rail niet raakt. Dat voorkomt onprettige drukpunten. Bovendien helpt de railvorm de trillingen vanuit het wegdek te filteren en bespaart CADEX gewicht door de beperking van verbindingspunten.

Lightweight Reactive Foam

Developed especially for use in CADEX saddles, this high-density EVA foam combines a durable lightweight structure with maximum rebound and vibration dampening characteristics.

Particle Flow Technologie

Aan de bovenzijde van het zadel zitten zogeheten ETPU-deeltjes die kenmerkend voor CADEX zijn. Deze kleine, vrij bewegende delen vormen zich naar het bekken van de renner. Dit verkleint de kans op drukpunten. Daarbij wordt de druk van het lichaam over een groter deel van het zadel verdeeld. Hierdoor verbetert de stabiliteit en wordt het rijgevoel comfortabeler.

Deze specificaties zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Specificaties, beschikbaarheid, prijzen en kleuren kunnen echter zonder vooraankondiging wijzigen.