CADEX AR 35 Disc Tubeless CADEX AR 35 Disc Tubeless CADEX AR 35 Disc Tubeless CADEX AR 35 Disc Tubeless CADEX AR 35 Disc Tubeless

CADEX AR 35 Disc Tubeless

Hookless velgranden en een met precisie versterkte carbon layup zorgen voor een uitzonderlijk sterke structuur tegen een ongekend laag gewicht. Een binnenste velgbreedte van 25 millimeter levert een gelijkmatigere bandvorm en beter rijgedrag. De innovatieve 60 tands vrijloopnaaf en ultrasoepele keramische lagers zorgen voor een responsief rijgevoel, terwijl de volgens het Dynamic Balanced Lacing-principe gespaakte carbon spaken de stijfheid maximaliseren. Dit alles resulteert in toonaangevende snelheid, efficiëntie en duurzaamheid voor superieure all-road prestaties.
Current price: 1.349 €

Kenmerken

Hookless velgtechnologie biedt XC-niveau schokbestendigheid door het gebruik van een consistentere carbonstructuur in de velgrand. Het creëert tevens een rondere bandvorm voor betere grip en zijwaartse ondersteuning in de bochten.
De carbon layup is met precisie enkel op noodzakelijke plaatsen versterkt, resulterend in een super sterke en lichte velg.
Een 25 millimeter binnenste velgbreedte en hookless velgconstructie bieden een korter en breder contactvlak voor minder vermogensverlies en betere schokdemping.
Een brede binnenste velgbreedte is geschikt voor 28 tot 45 millimeter brede weg- en gravelbanden, waardoor een lagere bandenspanning en betrouwbaarder rijgedrag mogelijk zijn.
Ultralichte CADEX carbon spaken en de met precisie versterkte carbon layup zorgen samen voor een toonaangevende verhouding tussen stijfheid en gewicht.
De Dynamic Balanced Lacing technologie plaatst de spaken onder een bredere spaakhoek en verdeelt de spanning onder pedaaldruk, waardoor een stijver en efficiënter wiel met uitstekende krachtoverbrenging ontstaat.
CADEX keramische lagers zijn 1,5 keer soepeler dan stalen lagers.
Lichtgewicht CADEX R2-C60 naaf met R-Drive heeft een DLC 60 tands ratelaandrijving, een duurzame platte veer en herontworpen stofafdekking voor directe aangrijping en langdurige efficiëntie.
Geïntegreerd voornaafontwerp versterkt de asondersteuning en voorkomt speling door een geïntegreerde as die door de hele naaf loopt.

Specificaties

Velgmateriaal
Carbon
Velgtype
Hookless Clincher
Tubeless
CADEX Tubeless System (rim tape and valve included)
Aanbevolen bandafmeting
700 x 28C – 700 x 45C
Velghoogte
35mm
Buitenste velgbreedte
31mm
Binnenste velgbreedte
25mm
ETRTO
622-25
Voornaaf
CADEX R2-C60 Hub, Centerlock
Achternaaf
CADEX R2-C60 Hub, 60T Ratchet Driver, Centerlock
Freehub systeem
R-Drive
Naaf compatibiliteit
SRAM XDR / SHIMANO HG / CAMPAGNOLO N3W
Lagers
CADEX Ceramic Bearings
Vooras
100x12 Thru Axle
Achteras
142x12 Thru Axle
Spaken (voor)
Aero Carbon Spoke
Lacing (voor)
21H
Spaken (achter)
Aero Carbon Spoke
Lacing (achter)
24H
Velgnippel type
Aluminium
Garantie
2 jaar
Vervanging bij incidenten
5 jaar (geregistreerde originele eigenaar)
Gewicht
1270 gram
Intended Usage

Technologies

Hookless Velg Ontwerp

CADEX hookless velgen hebben een bredere binnenbreedte en een duurzame doorlopende constructie van de carbonvezels. Dit zorgt ervoor dat de band een rondere vorm krijgt voor superieure grip en betrouwbaar stuurgedrag in het bochtenwerk, zonder concessies te doen aan het gewicht. Daarnaast optimaliseert het hookless ontwerp de luchtstroom langs de band en zijkant velg.

Aero Carbon Spaken

Het aerodynamische design is doelbewust gekozen. Daardoor bieden de lichtgewicht spaken uitstekende aerodynamische eigenschappen en een superieure stabiliteit bij veranderende windrichting. Daarnaast wordt de laterale stijfheid gemaximaliseerd, voor meer efficiëntie tijdens beklimmingen en sprints. Dit alles bij het laagst mogelijke gewicht.

Custom-Tuned DBL-Technologie

Dynamic Balanced Lacing garandeert dat spaken een optimale spanning hebben bij dynamische trapbelasting. Het resultaat is superieure stijfheid en efficiënte krachtoverbrenging.

CADEX R-Drive Freehub System

Het R-Drive Feehub System heeft geanodiseerde interne naafonderdelen en een vernieuwde stofafdekking om de levensduur te maximaliseren. Het systeem is voorzien van een 60-tands ratelaandrijving en een geoptimaliseerd veersysteem. Het resultaat is een directe, efficiënte krachtoverbrenging en een compromisloze betrouwbaarheid.

CADEX Integrated-Axle Front Hub

Een geïntegreerd voornaafontwerp vergroot de asondersteuning en voorkomt speling door de standaard end cap en lagers te vervangen door een geïntegreerde as die over de volledige lengte van de naaf loopt. Dit verbetert de ondersteuning van de steekas en verhoogt de stijfheid van de gehele constructie.

Nauwkeurig versterkte lay-up

Carbonvezels met een zeer hoge treksterkte en het gebruik van hoge temperatuur bestendige Tg-resin versterken de velg op de meest cruciale punten, zonder dat ze onnodig gewicht toevoegen. Dit zorgt voor het hoogst mogelijke stijfheidsniveau, verticale flexibiliteit en stabiliteit.

Deze specificaties zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Specificaties, beschikbaarheid, prijzen en kleuren kunnen echter zonder vooraankondiging wijzigen.