CADEX GX-STUUR CADEX GX-STUUR CADEX GX-STUUR CADEX GX-STUUR CADEX GX-STUUR CADEX GX-STUUR

CADEX GX-STUUR

Het CADEX GX-stuur is uit één stuk gebouwd en biedt maximale snelheid en controle op uitdagend gravelterrein. Zeker degenen die de voorkeur geven aan het extra vertrouwen van een meer agressieve flare in de drops kan dit stuur bekoren. De grotere flare van 16 graden, de out- en backsweep (5 graden) en het D-vormig bovendeel leveren tezamen de perfecte combinatie van compliance en controle.
Current price: 349 €

Kenmerken

  • Flare van 16 graden en outsweep van 5 graden bieden maximale controle op ruw, los gravel en ander onverhard terrein
  • Reach van 70 millimeter en geringe drop van 115 millimeter zorgen voor snelle en gecontroleerde verplaatsingen van de handen tussen de bovenzijde, hoods en drops
  • D-vormige bovenzijde biedt meer compliance en handcomfort bij lange ritten over oneffen terrein
  • Backsweep van 5 graden leidt tot een natuurlijkere handpositie voor meer comfort en balans tijdens het klimmen
  • Verlengde tails van 40 millimeter verhogen de stabiliteit en controle in de drops voor meer vertrouwen bij het sprinten of afdalen
  • Eendelige constructie (zonder verbindingen) en versterking met T800 en T1100 carbon resulteert in een vederlicht stuur van 190 gram (in het geval van een 420 millimeter breed stuur), zonder afbreuk te doen aan de sterkte en stijfheid
  • Nauwkeurige carbonvezel lay-up zorgt voor extra sterkte en gewichtsbesparing
  • Compatibel met Shimano Di2 Bar End Type Junction (EW-RS 910)

Specificaties

Material
Carbon
Clamp Diameter
31.8mm
Width (Hood to Hood)
400mm / 420mm / 440mm / 460mm
Width (Drop to Drop)
466mm / 486mm / 506mm /526mm
Flare
16 degrees
Out Sweep
5 degrees
Back Sweep
5 degrees
Drop:
115mm
Reach
70mm
Weight
185g (400mm) / 190g (420mm) / 195g (440mm) / 200g (460mm)
Intended Usage

Technologies

CADEX' D-VORMIGE BOVENZIJDE

De speciaal ontworpen D-vorm van de bovenzijde van het stuur zorgt voor een meer natuurlijke handpositie en voegt compliance toe, waardoor handen en armen minder vermoeid raken tijdens lange ritten over ruw terrein.

Vervaardiging uit één geheel

De vervaardiging uit één geheel maakt gebruik van hoogwaardige koolstofvezel en een nauwkeurige lay-uptechniek die vergelijkbaar is met het proces dat wordt gebruikt om CADEX WheelSystems te maken. Het resultaat is een supersterk, responsief stuur met het beste gewicht in zijn klasse.

CADEX nauwkeurig versterkte lay-up

De nauwkeurig versterkte lay-up van CADEX plaatst koolstofvezel met hoge treksterkte alleen waar nodig, waardoor een sterke, stijve structuur ontstaat met een minimaal gewicht.

Deze specificaties zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Specificaties, beschikbaarheid, prijzen en kleuren kunnen echter zonder vooraankondiging wijzigen.