CADEX Max 40 Disc Tubeless CADEX Max 40 Disc Tubeless CADEX Max 40 Disc Tubeless CADEX Max 40 Disc Tubeless

CADEX Max 40 Disc Tubeless

TAKE FLIGHT

Met toonaangevende spaak- en naaftechnologie en een nieuwe velgprofiel van 40 mm, is dit het lichtste WheelSystem ooit gecreëerd door CADEX. Super Aero bladed carbon spaken zijn naadloos geïntegreerd met dunne aerodynamische naafflensen om gewicht en luchtweerstand te verminderen, terwijl Dynamic Balanced Lacing technology de spaken op een bredere spanningshoek plaatst om spanning onder belasting te stabiliseren en de krachtoverdracht te verbeteren. De 40 mm diepe carbon velgen helpen het totale gewicht op slechts 1249 gram te houden, en een brede binnenvelgbreedte van 22,4 mm biedt betere ondersteuning van de zijwand van de band en verbeterde controle.
Current price: 1.799 € - 2.199 €

Kenmerken

  • Geïntegreerd spaak-, naafflens- en aerodynamisch naafontwerp voor optimale gewichtsbesparing, betere krachtoverdracht en verbeterde aerodynamica.
  • CADEX hookless velgtechnologie met geoptimaliseerde carbon lay-up verbetert duurzaamheid en bandenprestaties bij een ultralicht gewicht.
  • Hoogwaardige geïntegreerde CADEX Super Aero spaken met onzichtbare nippels en onafhankelijke spaakspanningsaanpassing minimaliseren laterale flex voor efficiëntere acceleratie en beklimming.
  • Dynamische Gebalanceerde Spaaktechnologie plaatst de spaken op een bredere spanningshoek om de spanning van de spaken onder pedaalkracht te stabiliseren, waardoor een stijvere, efficiëntere wielset ontstaat met uitstekende krachtoverdracht.
  • 48-tands ratelmechanisme in de CADEX R3-C48 Aero Naaf biedt directere krachtoverdracht.
  • CADEX Ratchet Wave Spring zorgt ervoor dat de buitenste en binnenste ratelringen met consistente en gelijkmatige kracht ingrijpen voor soepelere werking en betere rol-efficiëntie.
  • Een brede binnenvelgbreedte van 22,4 mm zorgt voor een rondere bandenprofiel en vergroot het contactoppervlak van de band voor betere zijwandondersteuning, verbeterde handling en minder vermoeidheid bij de rijder.
  • Het 40 mm velgprofiel biedt uitzonderlijke stabiliteit en aerodynamische voordelen voor inspanningen gedurende de hele dag.
  • In-mold carbon grafische oppervlaktetechnologie integreert CADEX-logo's in het oppervlak van de carbon velg zonder de noodzaak van etsen of decals.

Specificaties

Rim Material: Carbon
Rim Type: Hookless
Tubeless: CADEX Tubeless System (rim tape and valve kit included)
Suggested Tire Size: 700 x 25C – 700 x 32C
Rim Height: 40mm
Rim Outer Width: 28mm
Rim Inner Width: 22.4mm
ETRTO: 622-22
Front Hub: CADEX R3 , Centerlock One-piece integrated hub and spokes
Rear Hub: CADEX R3-C48, Ratchet Driver, Centerlock One-piece integrated hub and spokes
Hub Compatibility: Shimano / SRAM XDR / Campagnolo N3W
Bearings: Ceramic
Front Axle: 100x12mm Thru Axle
Rear Axle: 142x12mm Thru Axle
Front Spokes: Super Aero Carbon Spoke
Front Lacing: DBL, 16H
Rear Spokes: Super Aero Carbon Spoke
Rear Lacing: DBL, 24H
Nipple: Hidden Integrated Alloy Nipple
Warranty: Lifetime (for registered original owners)
Incident Replacement: 5 years (for registered original owners)
Weight (Pair): 1249g (with Shimano freehub)
Intended Usage

Technologies

CADEX Super Aero Carbon Spaken

Ultra-lichtgewicht CADEX aero carbon spaken met hoge treksterkte minimaliseren de zijdelingse flex voor meer efficiëntie bij het accelereren en klimmen. Ze hebben een speciaal ontworpen vorm voor goede aerodynamische eigenschappen en een superieure stabiliteit bij veranderende wind.

Keramische lagers

Duurzame, ultraharde keramische CADEX-lagers verhogen de rolefficiëntie van de naaf verder met een lagere rolweerstand en 1,5 x soepeler rijgedrag dan stalen lagers.

Hookless Velg Ontwerp

CADEX hookless velgen hebben een bredere binnenbreedte en een duurzame doorlopende constructie van de carbonvezels. Dit zorgt ervoor dat de band een rondere vorm krijgt voor superieure grip en betrouwbaar stuurgedrag in het bochtenwerk, zonder concessies te doen aan het gewicht. Daarnaast optimaliseert het hookless ontwerp de luchtstroom langs de band en zijkant velg.

CADEX nauwkeurig versterkte lay-up

De nauwkeurig versterkte lay-up van CADEX plaatst koolstofvezel met hoge treksterkte alleen waar nodig, waardoor een sterke, stijve structuur ontstaat met een minimaal gewicht.

Custom-Tuned DBL-Technologie

Dynamic Balanced Lacing garandeert dat spaken een optimale spanning hebben bij dynamische trapbelasting. Het resultaat is superieure stijfheid en efficiënte krachtoverbrenging.

In-mold Carbon Surface Graphic Technology

Geavanceerde moderne technologie maakt het mogelijk om de afwerking van de velg direct in de mal te doen, waardoor extra stappen zoals carbonbehandeling of het aanbrengen van decals overbodig zijn.

Integrated Hub Design

Een integraal aero-naaf- en spaakontwerp, waarbij de CADEX Super Aero Carbon Spaken naadloos rechtstreeks in de aero-naafflens zijn verbonden, waardoor een geheel met de naaf wordt gevormd. Deze geïntegreerde configuratie verbergt de nippels in de velg, terwijl onafhankelijke spanningsafstemming wordt gewaarborgd.

CADEX R3-C48 Aero Naaf

Nauwkeurig gefreesde 48-tands ratelnaaf met CADEX Ratchet Wave Spring biedt ultrasnelle aangrijping, vermindert aerodynamisch verlies en elimineert vrijwel de belasting op het lager, omdat ultragladde, lage rolweerstand CADEX-keramische lagers het verlies aan watt verder verminderen.

Deze specificaties zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Specificaties, beschikbaarheid, prijzen en kleuren kunnen echter zonder vooraankondiging wijzigen.