{{ product.ProductAward.Quote }}

CADEX Race 25 Tubeless

De CADEX Race Tubeless-banden zijn ontwikkeld voor het leveren van topprestaties en hebben de goedkeuring gekregen van de profs van het CCC-team dankzij hun superieure snelheid, ultralage gewicht en soepele rijgevoel.
79,95 €

Kenmerken

  • RR-S compound heeft minimale rolweerstand en gedefinieerde grip in de bochten
  • Enkellaags SRC-karkas zorgt voor een ongelofelijk soepel en comfortabel rijgedrag met een superieure rol-efficiëntie bij een superlaag gewicht
  • Race Shield lekbescherming biedt een ongekende bescherming tegen lekke banden zonder dat de snelheid of het rijgevoel eronder lijdt

Specificaties

Maat700x25C
Gewicht270g
ETRTO25x622
Max druk in PSI85-125 psi
Max druk in BAR5.9-8.6 bar
TPI170
HieldraadKevlar/Carbon Composite
BandtypeTubeless vouwband
CompoundRR-S
LekbeschermingRace Shield
Intended Usage

Supple Race Casing (SRC)

Het Supple Race Casing-karkas heeft één laag en zorgt voor zeer soepel en comfortabel rijgedrag. Daarbij is de rolefficiëntie van deze lichtgewicht band superieur.

Race Shield Lekbescherming

Race Shield is een exclusieve, ultralichte en snijbestendige Kevlar®-laag die in het karkas verwerkt zit. De lekbescherming is daardoor van een zeer hoog niveau. Race Shield doet geen enkel compromis als het gaat om snelheid of rijgevoel.

RR-S Compound

RR-S is een hypermoderne silica-compound voor eliterenners die ultieme snelheid en grip verlangen. In vergelijking met een standaard compound van een raceband is de rolweerstand van de RR-S significant lager. Renners hebben daarbij merkbaar meer grip in de bochten, met name op nat wegdek.

Deze specificaties zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Giant houdt zich echter het recht voor specificaties, leverbaarheid, prijzen en kleuren zonder vooraankondiging te wijzigen.