Race 25 Tubeless Side Race 25 Tubeless Profile CADEX Race 25 Tubeless

CADEX Race 25 Tubeless

De CADEX Race Tubeless-banden zijn ontwikkeld voor het leveren van topprestaties en hebben de goedkeuring gekregen van de profs van het CCC-team dankzij hun superieure snelheid, ultralage gewicht en soepele rijgevoel.
Current price: 79,95 €

Kenmerken

  • RR-S compound heeft minimale rolweerstand en gedefinieerde grip in de bochten
  • Enkellaags SRC-karkas zorgt voor een ongelofelijk soepel en comfortabel rijgedrag met een superieure rol-efficiëntie bij een superlaag gewicht
  • Race Shield lekbescherming biedt een ongekende bescherming tegen lekke banden zonder dat de snelheid of het rijgevoel eronder lijdt

Specificaties

Size700x25C
Weight270g
ETRTO25x622
MAX Pressure PSI85-125 psi
MAX Pressure BAR5.9-8.6 bar
TPI170
BeadKevlar® / Carbon Composite
Bead TypeFolding
CompoundRR-S
Puncture ProtectionRace Shield
CasingSupple Race Casing (SRC)
Intended Usage

Technologies

Race Shield Lekbescherming

Race Shield is een exclusieve, ultralichte en snijbestendige Kevlar®-laag die in het karkas verwerkt zit. De lekbescherming is daardoor van een zeer hoog niveau. Race Shield doet geen enkel compromis als het gaat om snelheid of rijgevoel.

RR-S Compound

RR-S is een hypermoderne silica-compound voor eliterenners die ultieme snelheid en grip verlangen. In vergelijking met een standaard compound van een raceband is de rolweerstand van de RR-S significant lager. Renners hebben daarbij merkbaar meer grip in de bochten, met name op nat wegdek.

Supple Race Casing (SRC)

Single-layer Supple Race Casing (SRC) delivers an incredibly supple and comfortable ride with superior rolling efficiency at a super low weight.

Deze specificaties zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Specificaties, beschikbaarheid, prijzen en kleuren kunnen echter zonder vooraankondiging wijzigen.