CADEX Race GC Tire CADEX Race GC Tire CADEX Race GC Tire

CADEX Race GC Tire

FAST ATTACK

De CADEX Race GC is een lichte, hoogwaardige tubeless band die snelheid, grip in bochten en duurzaamheid in gelijke mate in balans brengt. De nieuwe 240 TPI Supple Race-karkas biedt verhoogde rol efficiëntie, terwijl het bewezen CADEX RR-S Compound en een micro-profiel schouder betrouwbare grip bieden op uiteenlopende wegomstandigheden.
Current price: 79,95 €

Kenmerken

  • Het geheel nieuwe 240 TPI Supple Race-karkas combineert een behendig rijgevoel met verhoogde rol efficiëntie op slechts 279 gram.
    Silica-gebaseerd RR-S Compound voor verminderde rolweerstand en betrouwbare grip in de bochten.
  • Ronde bandprofiel met minder diepe zijwanden en uitstekende schouders zorgt voor verbeterde stabiliteit bij het nemen van bochten.
  • Glad loopvlak in het midden en micro-profiel schouders bieden een perfecte combinatie van snelheid en grip onder uiteenlopende omstandigheden.
  • Race Shield lekbescherming beschikt over ultralichte en snijbestendige Kevlar®-materiaal voor duurzaamheid op lange afstanden.

Specificaties

Size: 700x28
Weight: 279g
ETRTO: 28-622
Max Pressure (PSI/BAR): 95 psi / 6.6 bar
TPI: 240 TPI
Bead: Kevlar® carbon composite
Bead: Type Folding
Compound: RR-S
Casing: Lightweight Supple Race Casing
Puncture Protection: Race Shield
Intended Usage

Technologies

Race Shield Lekbescherming

Race Shield is een exclusieve, ultralichte en snijbestendige Kevlar®-laag die in het karkas verwerkt zit. De lekbescherming is daardoor van een zeer hoog niveau. Race Shield doet geen enkel compromis als het gaat om snelheid of rijgevoel.

RR-S Compound

RR-S is een hypermoderne silica-compound voor eliterenners die ultieme snelheid en grip verlangen. In vergelijking met een standaard compound van een raceband is de rolweerstand van de RR-S significant lager. Renners hebben daarbij merkbaar meer grip in de bochten, met name op nat wegdek.

240 TPI Soepele Race Behuizing

De 240 TPI Soepele Race Behuizing plaatst lagen strategisch alleen waar nodig, waardoor een uitzonderlijk soepele en comfortabele rit wordt gegarandeerd. Deze ontwerp optimaliseert de rol-efficiëntie, terwijl het indrukwekkend lage gewicht behouden blijft.

Deze specificaties zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Specificaties, beschikbaarheid, prijzen en kleuren kunnen echter zonder vooraankondiging wijzigen.