Met CADEX verleggen we grenzen en maken we het onmogelijke waar. We gebruiken nieuwe materialen voor de productie van nog snellere wielen. Bij de ontwikkeling van zadels zorgen we voor een revolutionaire pasvorm. En op bandengebied overtuigen we zelfs de profs om tubes vaarwel te zeggen en voortaan te kiezen voor de perfectie van tubeless. Om op dit hoge productniveau te komen, verrichten we continu onderzoek naar de fiets en renner in actie.

MATERIALS AND PRODUCTION

From developing all-new composite rim materials to creating compounds for superior tire performance, we find new ways to push the limits of performance. Whether it’s incrementally improving the aerodynamics of a wheel or discovering an entirely new way to craft a saddle, we build our own solutions.

DYNAMIC CYCLING RESEARCH

CADEX introduceert vernieuwende, baanbrekende technologieën die de rijervaring nog verder verbeteren. Door continu onderzoek te doen naar de fiets en renner in actie. Hieruit zijn onder meer Dynamic Cycling Fit voor zadels en de Dynamic Balanced Lacing voor WheelSystems voortgekomen.

GETEST DOOR PROFESSIONELE ATLETEN

De renners en stafleden van CCC Team spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van CADEX-componenten. Zowel bij trainingskampen in de seizoensvoorbereiding als tijdens de grootste UCI WorldTour-koersen test de ploeg de pre-productieversies van componenten. Deze zijn voorzien van de naam #overachieve. Pas na uitvoerige tests onder de meest extreme omstandigheden zijn de CADEX-componenten gereed voor productie.

Onze producten