Bij CADEX streven we naar topprestaties—zowel in productontwikkeling als in sportieve prestaties. Dit doel wordt geleid door een overtuiging: EFFORT IN, SPEED OUT. Van onze toonaangevende ingenieurs tot onze wereldkampioen atleten en teams, het is een teamprestatie met een gedeelde missie.

Het begint met een diepere verkenning van de dynamiek van de fiets en de rijder. Onderzoek leidt tot experimenten, en experimenten leiden tot baanbrekende technologieën. Het hele proces—van wilde ideeën tot prototypes, van investeringen in productie tot prestaties in de echte wereld—wordt gedreven door deze onophoudelijke zoektocht.

EFFORT IN definieert onze toewijding aan het ontwerpen en testen van nieuwe concepten. Het gaat ook over de inspanningen van onze atleten, die CADEX-producten en zichzelf tot het uiterste drijven.

SPEED OUT is de culminatie van deze inspanningen. Het is het resultaat van high-performance producten die rijders inspireren om een hoger niveau te bereiken.

Doe mee in onze zoektocht naar topprestaties—waar inspanning snelheid wordt, en snelheid de rit verandert in iets groters.

DYNAMIEK

Voordat we een nieuw onderdeel ontwerpen, ontwikkelen of engineeren, doen we eerst grondig onderzoek naar de dynamiek van de rijder en de fiets in beweging. Het gaat niet alleen om lichter, stijver of aerodynamischer, maar om het optimaliseren van de manier waarop de componenten presteren en samenwerken met de bewegingen van het lichaam van de atleet.

MATERIALEN & PRODUCTIE

Experimenteren met ideeën en productiemethoden van de volgende generatie is een cruciale stap in onze zoektocht naar topprestaties. Zo ontwikkelen we baanbrekende technologieën die resulteren in snellere wielen. Het is de manier waarop we de constructie van sturen heroverwegen voor lichter gewicht en betere prestaties, en hoe we nieuwe manieren vinden om zadels te maken voor ongeëvenaarde ondersteuning en flexibiliteit.

GETEST DOOR DE PROFS

CADEX-componenten worden onderworpen aan de zware inspanningen van Ironman-triatlons, de stress van drie weken durende grote rondes en de barre omstandigheden van elite gravelraces. Onze professionele atleten drijven onze baanbrekende nieuwe ontwerpen en technologieën tot het uiterste, zodat elk product presteert onder de zwaarste omstandigheden.