Van de wind van Kona tot trainingsritten in onvoorspelbare omstandigheden, de CADEX Aero 4-Spoke combineert bewezen aerodynamische prestaties met zelfverzekerde handling en controle. De toegevoegde zijwindcontrole van het 4-spaaks ontwerp maakt het een topkeuze voor professionals zoals Ironman Wereldkampioen Kristian Blummenfelt. Met superlichte en stijve carbon velgen gevormd door uitgebreide windtunneltests en gegevens, een geheel nieuwe CADEX Low Friction R3-C40 aero-naaf met keramische lagers en 22,4 mm binnenbreedte hookless velgen, levert het de beste aerodynamica in zijn klasse, onverslaanbare efficiëntie en totale controle onder alle omstandigheden.

Meer informatie

AERODYNAMISCHE KRACHT

Windtunneltests tonen aan dat een CADEX Aero 4-Spoke Disc WheelSystem's combinatie van een 50 mm voor- en 65 mm achtervelgprofiel de aero-prestaties van concurrerende schijfwielcombinaties bij tegenwind kan overtreffen, terwijl een lagere zijwaartse weerstand bij zijwind wordt bereikt.*

*Tests uitgevoerd met CADEX Aero-band. CADEX Aero-band komt eraan.

FULL POWER

Met zijn geoptimaliseerde composiettechnologie bereikt het CADEX Aero 4-Spoke Disc WheelSystem de beste stijfheid en stijfheid-gewichtsverhoudingen in zowel transmissie als laterale stijfheid. Gecombineerd met de geheel nieuwe CADEX Low Friction R3-C40-naaftechnologie, is het resultaat een ongeëvenaarde krachtoverdracht en efficiëntie.

AERO CONTROLE

Met race-bewezen hookless technology en een bredere 22,4 mm binnenrandbreedte, biedt de in het laboratorium geteste combinatie van een 50 mm voor- en 65 mm achtervelg maximaal aerodynamisch voordeel en totale controle bij zijwind. Schijfremmen vergroten het vertrouwen en het vermogen in alle soorten omstandigheden.

Technologies

Keramische lagers

Duurzame, ultraharde keramische CADEX-lagers verhogen de rolefficiëntie van de naaf verder met een lagere rolweerstand en 1,5 x soepeler rijgedrag dan stalen lagers.

Hookless Velg Ontwerp

CADEX hookless velgen hebben een bredere binnenbreedte en een duurzame doorlopende constructie van de carbonvezels. Dit zorgt ervoor dat de band een rondere vorm krijgt voor superieure grip en betrouwbaar stuurgedrag in het bochtenwerk, zonder concessies te doen aan het gewicht. Daarnaast optimaliseert het hookless ontwerp de luchtstroom langs de band en zijkant velg.

CADEX R3-C40 aero-naaf

Nauwkeurig gefreesde CADEX R3-C40 aero-naaf vermindert de lagerbelasting aanzienlijk, en CADEX keramische lagers produceren 1,5 keer minder wrijving dan stalen lagers.

Super Aero Velgontwerp

Het super Aero Velgontwerp heeft bredere buitenafmetingen voor een maximaal aerodynamisch voordeel in de meest voorkomende windrichtingen.