Er is geen groter testterrein voor een aerowiel dan een Ironman-triatlon. Het is 180 km, alleen jij tegen de wind in. Geen opstellen, geen verstoppen. Gekozen door enkele van 's werelds snelste profs, waaronder Olympisch Ironman en Sub7-kampioen Kristian Blummenfelt, is het geheel nieuwe Aero Disc WheelSystem het snelste wiel ooit gemaakt door CADEX. Met windtunnel geteste asymmetrische vormgeving, een geheel nieuwe CADEX Low Friction R3-C40 aero-naaf met keramische lagers en een brede 22,4 mm binnenste velgbreedte, levert het de beste aerodynamica, onverslaanbare efficiëntie en totale controle.

Meer informatie

PURE SNELHEID

De CADEX Super Aero Rim Shape, met zijn bredere velgprofiel en volledig bedekte schijfconstructie, zorgt voor een soepele luchtstroom over het wieloppervlak, waardoor de weerstand bij meerdere gierhoeken aanzienlijk wordt verminderd. In combinatie met CADEX Aero-banden levert het Aero Disc WheelSystem een aerodynamisch voordeel van 7 watt op ten opzichte van andere populaire Ironman wiel-/bandcombinaties.*

*CADEX Aero-banden binnenkort beschikbaar

MAXIMALE GAINS

Met geoptimaliseerde composiettechniek voor de beste transmissie in zijn klasse en laterale stijfheid-gewichtsverhoudingen, evenals CADEX Low Friction R3-C40-naaftechnologie met keramische lagers, zorgt het Aero Disc WheelSystem ervoor dat elke watt pedaalkracht wordt overgebracht naar maximaal voorwaarts beweging.

100% VERTROUWEN

Met een geheel nieuwe haakloze hiel, een bredere 22,4 mm binnenste velgbreedte, een asymmetrisch velgprofiel dat de structurele balans verbetert en de toevoeging van schijfremmen, geeft het CADEX Aero Disc WheelSystem je maximaal vertrouwen en controle op lastige paden.

Technologies

Asymetrisch Schijfprofiel

Uniek asymmetrisch schijfprofiel verbetert de structurele balans.

Keramische lagers

Duurzame, ultraharde keramische CADEX-lagers verhogen de rolefficiëntie van de naaf verder met een lagere rolweerstand en 1,5 x soepeler rijgedrag dan stalen lagers.

Hookless Velg Ontwerp

CADEX hookless velgen hebben een bredere binnenbreedte en een duurzame doorlopende constructie van de carbonvezels. Dit zorgt ervoor dat de band een rondere vorm krijgt voor superieure grip en betrouwbaar stuurgedrag in het bochtenwerk, zonder concessies te doen aan het gewicht. Daarnaast optimaliseert het hookless ontwerp de luchtstroom langs de band en zijkant velg.

GEOPTIMALISEERDE COMPOSIET TOEPASSING

Ultralicht 18k carboncomposiet creëert een stijve en stabiele wielstructuur met toonaangevende torsie- en laterale stijfheid.

CADEX R3-C40 aero-naaf

Nauwkeurig gefreesde CADEX R3-C40 aero-naaf vermindert de lagerbelasting aanzienlijk, en CADEX keramische lagers produceren 1,5 keer minder wrijving dan stalen lagers.