Als elke watt telt, leidt het lichtgewicht CADEX Aero Integrated stuur van voren. Met zijn innovatieve constructie van stuur en stuurpen, afgeplatte bovenkanten, licht uitlopende dalingen en gestroomlijnde interne kabelgeleiding biedt het een aerodynamisch voordeel om je te helpen door de wind te snijden.

Meer informatie

AERO VOORDEEL

Een geïntegreerde constructie van stuur en stuurpen en gestroomlijnde interne kabelgeleiding zorgen samen voor uitzonderlijke aerodynamische prestaties. Een smalle breedte bij de remgrepen gecombineerd met een lange reach van 80 mm plaatst de rijder van nature in een aerodynamische positie, en een afgeplatte bovenste gedeelte vermindert het frontale oppervlak voor efficiëntie bij het doorsnijden van de wind.

NAUWKEURIG RIJGEDRAG

Een drop van slechts 125 mm zorgt voor soepele en naadloze veranderingen in handpositie. Een tweedelige lay-up van stuur en stuurpen met een productie zonder binding van CADEX op de bochten, remgrepen en bovenkanten, maakt gebruik van T800 en T1100 carbonvezel om het gewicht laag te houden en de stijfheid hoog te houden voor verhoogde precisie bij het nemen van bochten, afdalen en sprinten.

ERGO EFFICIENCY

Een flare van 3 graden voegt stabiliteit en controle toe terwijl maximale aerodynamische efficiëntie behouden blijft. Een subtiele backsweep van 2 graden en zacht gebogen opgangen zorgen voor een ontspannen armpositie en een betere grip tijdens lange dagen in het zadel.

Technologies

CADEX nauwkeurig versterkte lay-up

De nauwkeurig versterkte lay-up van CADEX plaatst koolstofvezel met hoge treksterkte alleen waar nodig, waardoor een sterke, stijve structuur ontstaat met een minimaal gewicht.

Vervaardiging uit één geheel

De vervaardiging uit één geheel maakt gebruik van hoogwaardige koolstofvezel en een nauwkeurige lay-uptechniek die vergelijkbaar is met het proces dat wordt gebruikt om CADEX WheelSystems te maken. Het resultaat is een supersterk, responsief stuur met het beste gewicht in zijn klasse.