RIJ VERDER EN LANGER DOOR EN LAAT JE NIET TEGENHOUDEN DOOR SLECHT WEGDEK OF ONVERHARDE PADEN. HOUD VOLLEDIGE CONTROLE IN SNELLE AFDALINGEN EN TECHNISCHE BOCHTEN. HET GLOEDNIEUWE CADEX AR STUUR COMBINEERT EXCLUSIEVE GEOMETRIE EN INNOVATIEVE CONSTRUCTIE UIT ÉÉN GEHEEL OM MAXIMAAL VERTROUWEN TE BIEDEN BIJ EEN ULTRALICHT GEWICHT.

Meer informatie

HET CADEX-PRESTATIEVOORDEEL

Geen weg is te ruw, geen route te moeilijk. Van slopende races over verschillende ondergronden en gemengd terrein, tot ultralange trainingsdagen in het onbekende, dit superlichte maar ultrasterke carbon stuur zet een nieuwe standaard voor high-performance all-road sturen. Ergonomische vormgeving, een subtiele backsweep en 8-graden flare zorgen voor volledige controle voor klimmen, sprinten en gas geven op alle wegen, de hele dag lang.

ONVOORWAARDELIJKE CONTROLE

De Versatile Contact Position drops hebben een flare van 8 graden, een outsweep van 3 graden en een verlengde stuurbocht van 40 mm voor een betere handling tijdens het afdalen, bochten nemen of sprinten op ruwe wegen of gevarieerd terrein. De bovenkant is gevormd met een subtiele 3-graden backsweep om je handen in een ergonomisch correcte positie te houden voor maximaal comfort tijdens lange dagen en eindeloze beklimmingen.

SNEL REACTIEVERMOGEN

Een reach van 70 mm zorgt voor soepele overgangen van de bovenkant van het stuur naar de hoods voor snelle toegang tot de shifters en remhendels. Met een compacte drop van 115 mm kun je je handen snel naar je stuurbocht verplaatsen voor totale controle wanneer je de sprint aangaat, een bocht neemt of een afdaling in vliegt.

SUPERSTERK EN VEDERLICHT

Constructie uit één geheel verbetert de treksterkte en elimineert overbodig gewicht en flex die je wel aantreft bij traditioneel vervaardigde sturen. Daarnaast zorgt de precisie carbon lay-up voor extra gewichtbesparing, waarmee het CADEX AR stuur onder de 200 gram kan blijven - meer dan 50 gram lichter dan de meeste andere sturen.

Technologies

Vervaardiging uit één geheel

De vervaardiging uit één geheel maakt gebruik van hoogwaardige koolstofvezel en een nauwkeurige lay-uptechniek die vergelijkbaar is met het proces dat wordt gebruikt om CADEX WheelSystems te maken. Het resultaat is een supersterk, responsief stuur met het beste gewicht in zijn klasse.

Versatile Contact Position (VCP) stuurbocht

8 graden flare met 3 graden outsweep, plus een verlengde stuurbocht van 40 mm voor maximale stabiliteit en controle onder alle rijomstandigheden.