ROLT MET EFFICIËNTIE OP VLAKKE OF RUWE WEGEN. RIJD OVER GRAVEL MET SNELHEID EN CONTROLE. DE CADEX AR TUBELESS BAND IS EEN BETROUWBARE, RACEKLARE KEUZE VOOR GEVARIEERD TERREIN. MET EEN SOEPEL 170 TPI KARKAS, EEN PROFIEL DAT SOEPEL ROLLENDE COMPACTE MIDDENNOPPEN COMBINEERT MET HOGERE ZIJKNOPPEN VOOR BOCHTENWERK, PLUS HIEL-TOT-NAAD LEKBESCHERMING, IS DIT DE ULTIEME UPGRADE VOOR SNELLE GRAVEL- EN ALLROAD-PRESTATIES.

Meer informatie

SNEL EN POLYVALENT

Compacte diamantvormige noppen op het midden van het loopvlak en trapeziumvormige noppen aan de buitenrand, gecombineerd met het exclusieve AR-S dual compound rubber, maken de CADEX AR Tubeless snel op asfalt en zelfverzekerd op gravel en dirt.

COMFORT EN EFFICIËNTIE

De supersoepele 170 TPI-behuizing biedt een vlotte, soepele rijkwaliteit en helpt vermoeidheid tot een minimum te beperken tijdens langeafstandsraces of ritten over diverse terreinen.

DUBBELE BESCHERMING

Dual Shield lekbescherming van hiel tot hiel combineert een beproefde Race Shield+ laag in het midden van de band met het gloednieuwe X-Shield op de zijwand. Het resultaat is een bewezen bescherming tegen steenslag, scherpe stenen en ruwe wrijving.

Technologies

AR-S Dual Compound

AR-S Dual Compound technology biedt een loopvlak van twee componenten voor een lage rolweerstand van het middelste gedeelte en verhoogde grip in bochten op de buitenzijden.

Dual Shield Puncture Protection

De exclusieve combinatie van Race Shield+ en X-Shield zorgt voor een uitstekende bescherming van hiel tot hiel en zijwand.