De CADEX Classics Tubeless band zorgt ervoor dat jij altijd vol vertrouwen kunt presteren. Met een ongekende grip, extra lekbescherming, maar tegelijk een soepel rijgevoel is dit de beste keuze tijdens veeleisende rij-omstandigheden.

Meer informatie

HET CADEX-VOORDEEL

De CADEX Classic tubeless band is een premium band voor alle omstandigheden die is ontworpen voor optimale prestaties op de ruigste wegen. Met een RR-S AR-compound voor uitstekende grip, een Supple Race Casing voor een maximaal rijgevoel en een Race Shield+ beschermlaag die beschermt tegen snedes in het loopvlak en zo ook tegen aflopers, is de CADEX Classic de superieure keuze voor de meest veeleisende omstandigheden.

SUPERIEURE CONTROLE

Geavanceerde compoundtechnologie voor totale controle onder alle omstandigheden. Op ruwe wegen of op nat wegdek biedt de geheel nieuwe RR-S AR-compound uitstekende grip en vertrouwen zonder in te leveren op snelheid.

VOELBAAR BETER RIJGEDRAG

Het rijgevoel van een tubular in een tubeless band. Enkellaagse Supple Race Casing biedt maximale flexibiliteit en een ultra-actief rijgevoel op alle type wegen.

MAXIMALE LEKBESCHERMING

Exclusieve lichtgewicht snijbestendige laag voor volledig vertrouwen op alle wegen. Race Shield+ is een laag gepatenteerd Kevlar-materiaal over het karkas dat het hoogste niveau van lekbescherming biedt en toch een supersoepele rit biedt.

Technologies

Race Shield+ Lekbescherming

Met een exclusief, ultralicht en snijbestendig Kevlar-materiaal over het karkas van de band, biedt Race Shield+ 34% meer bescherming tegen lekrijden dan ons originele Race Shield, zonder concessies in acceleratie en rijgevoel.

RR-S AR Compound

Gebaseerd op de originele snel rollende RR-S compound, houdt de RR-S AR compound de snelheid, maar voegt meer grip en duurzaamheid toe voor maximaal vertrouwen op ruige en natte wegen.