DE CADEX GX TUBELESS BANDEN ZIJN IDEAAL VOOR LOS GRIND EN ZAND, LICHTE MODDER OF GROF VUIL, EN HELPEN JE SNEL EN GECONTROLEERD DOOR RUW TERREIN TE RIJDEN. KORTE NOPPEN IN HET MIDDEN COMBINEREN ROLEFFICIËNTIE MET GRIP, TERWIJL DE DIKKERE NOPPEN AAN DE BUITENKANT JE HELPEN VOL VERTROUWEN BOCHTEN TE NEMEN. EEN SOEPEL 170 TPI KARKAS ZORGT VOOR EEN EERSTEKLAS RIJKWALITEIT, EN EXCLUSIEVE LEKBESCHERMING VAN HIEL TOT HIEL ZORGT DAT JE ZORGELOOS KUNT BLIJVEN RIJDEN. GA SNEL, GA VER, GA WAAR DE ROUTE JE OOK BRENGT.

Meer informatie

KLAAR OM ALLES AAN TE KUNNEN

Het snelle, duurzame GX-S dual compound rubber is ontworpen met korte noppen in het midden voor snelheid en grove noppen aan de buitenkant voor controle in de bochten. Tijdens mixed terreinritten of wedstrijden veranderen weg- en omstandigheden snel. Met de GX Tubeless ben je op alles voorbereid.

COMFORT EN CONTROLE

Een super soepel 170 TPI karkas zorgt voor een soepele, wendbare rijkwaliteit die helpt bij schokabsorptie over ruw terrein. Dit verbetert de controle en tractie bij alle snelheden en minimaliseert de vermoeidheid tijdens marathonwedstrijden of ritten.

TOTALE BESCHERMING

Dual Shield lekbescherming van hiel tot hiel combineert onze beproefde Race Shield+ laag in het midden van de band met het gloednieuwe X-Shield op de zijwand. Het resultaat is een uitstekende bescherming tegen scherpe stenen en ruwe wrijving.

Technologies

Dual Shield Puncture Protection

De exclusieve combinatie van Race Shield+ en X-Shield zorgt voor een uitstekende bescherming van hiel tot hiel en zijwand.

GX-S Dual Compound

GX-S dual compound technology features a two-compound tread. The fast-rolling middle section improves rolling efficiency. The side sections use a softer side compound for better grip and cornering traction in variable conditions and terrain.