Een onverslaanbaar vederlicht gewicht. Comfort om je door lange trainingsdagen en de meest veeleisende koninginnenetappes te loodsen. Het geheel nieuwe CADEX Race stuur heeft een innovatieve constructie uit één geheel en een ergonomisch ontwerp dat stijf, responsief en comfortabel is.

Meer informatie

HET CADEX-PRESTATIEVOORDEEL

Met een verbazingwekkend vederlicht gewicht van slechts 160 gram levert het CADEX Race stuur een exceptioneel voordeel zonder compromissen op het gebied van comfort en controle. Een geavanceerd design uit één geheel elimineert de flex die kenmerkend is voor traditionele stuurbeugels en produceert een stijf, maar ook comfortabel rijgevoel. Onverslaanbaar in all-round performance voor snelle sprints, heftige beklimmingen en scherpe bochten - de hele dag door.

Lichter is sneller

Het fabricageproces van de mal uit één geheel en de superlichte lay-out van koolstofvezel bieden uitstekende stijfheid en duurzaamheid bij een verderlicht gewicht van slechts 160 gram voor een stuur van 420 mm. Daarnaast elimineert dit unieke fabricageproces de noodzaak voor verlijming, wat bijdraagt aan het reduceren van gewicht, waarmee het CADEX Race stuur aanzienlijk lichter is dan de concurrentie.

Power en controle

Het innovatieve design uit één geheel elimineert het buitensporige gewicht en de inherente flex die te vinden is in de gelijmde verbindingen van traditionele stuurbeugels. De drops hebben een elliptische vorm met een maatafhankelijke reach van 68 mm of 72 mm voor snelle, gecontroleerde handpositieveranderingen en een responsief gevoel bij sprinten, bochtenwerk en afdalingen.

Geoptimaliseerde ergonomie

Het bovenste gedeelte van het stuur heeft een licht gebogen ergonomisch ontwerp met een afgeplat achterste gedeelte voor een comfortabele hand- en duimpositionering. Het ontwerp helpt vermoeidheid te minimaliseren en biedt langdurig comfort - de hele dag door.

Technologies

Vervaardiging uit één geheel

De vervaardiging uit één geheel maakt gebruik van hoogwaardige koolstofvezel en een nauwkeurige lay-uptechniek die vergelijkbaar is met het proces dat wordt gebruikt om CADEX WheelSystems te maken. Het resultaat is een supersterk, responsief stuur met het beste gewicht in zijn klasse.

Nauwkeurig versterkte lay-up

Carbonvezels met een zeer hoge treksterkte en het gebruik van hoge temperatuur bestendige Tg-resin versterken de velg op de meest cruciale punten, zonder dat ze onnodig gewicht toevoegen. Dit zorgt voor het hoogst mogelijke stijfheidsniveau, verticale flexibiliteit en stabiliteit.