Met slechts 256 gram voor een stuur van 420 mm x 100 mm is het CADEX Race Integrated Handlebar doelgericht ontworpen voor lange, heuvelachtige dagen waarop elke gram telt en comfort belangrijk is. Een reach van 72 mm en een drop van 125 mm zorgen voor soepele en natuurlijke overgangen, terwijl een flare van 11 graden de controle vergroot. Interne kabelgeleiding zorgt voor een opgeruimd cockpit en verbetert de aerodynamica. Met 16 verschillende maten en twee cockpitconfiguraties is het eenvoudig om een perfecte pasvorm te vinden voor elke rijder.

Meer informatie

LICHT EN STIJF

Met slechts 256 gram voor een stuur van 420 mm x 100 mm is het een van de lichtste stuur/stuurpen combinaties die vandaag beschikbaar zijn, wat een extra voordeel biedt wanneer elke gram telt. Een innovatieve lay-out van stuur en stuurpen met CADEX's een stuk, geen-bond productie op de bochten, remgrepen en bovenkant maakt gebruik van T800 en T1100 carbonvezel om lichtgewicht te bieden zonder concessies te doen aan sterkte of stijfheid.

BETROUWBARE CONTROLE

Een reach van 72 mm en drops van slechts 125 mm vergemakkelijken soepele veranderingen in handpositie en overgangen tussen de bovenkant, remgrepen en dalingen. Een smallere positie bij de remgrepen combineert met bredere dalingen voor een efficiëntie en controle met besparing van watt, en een flare van 11 graden creëert een bredere daling voor extra stabiliteit en controle bij sprinten, aanvallen en afdalen.

EFFICIËNTIE UPGRADE

Een gestroomlijnd, geïntegreerd ontwerp en interne kabelgeleiding verbeteren de aerodynamische efficiëntie. Ovaalvormige bovenkanten bieden een comfortabele ergonomische grip die is ontworpen om handcomfort te verbeteren en vermoeidheid tijdens lange dagen in het zadel te minimaliseren.

Technologies

Vervaardiging uit één geheel

De vervaardiging uit één geheel maakt gebruik van hoogwaardige koolstofvezel en een nauwkeurige lay-uptechniek die vergelijkbaar is met het proces dat wordt gebruikt om CADEX WheelSystems te maken. Het resultaat is een supersterk, responsief stuur met het beste gewicht in zijn klasse.

Nauwkeurig versterkte lay-up

Carbonvezels met een zeer hoge treksterkte en het gebruik van hoge temperatuur bestendige Tg-resin versterken de velg op de meest cruciale punten, zonder dat ze onnodig gewicht toevoegen. Dit zorgt voor het hoogst mogelijke stijfheidsniveau, verticale flexibiliteit en stabiliteit.