CADEX-banden zijn voorzien van een hypermoderne silicacompound. Deze zorgt voor absolute topsnelheid op de rechte stukken en veel vertrouwen in de bochten.

Meer informatie

HET CADEX-VOORDEEL

Dankzij de nauwe samenwerking en feedback van de rijders van het CCC-team, konden talrijke compounds en profielvormen worden getest om te komen tot het perfecte loopvlak, compound en karkas. Het resultaat van die samenwerking: CADEX Race Tubeless: de eerste tubeless band waar profs mee willen rijden.

MAXIMALE SNELHEID & CONTROLE

De CADEX Race is voorzien van onze best presterende, hypermoderne RR-S compound die zorgt voor minder frictieweerstand, betere acceleratie op de rechte stukken en maximale grip en vertrouwen in de bochten. Kortom: de ultieme combinatie van snelheid en controle.

VOELBAAR BETER RIJGEDRAG

Een laag gewicht en soepel gevoel - de twee belangrijkste redenen waarom profrijders nog steeds gek zijn op hun tube-banden. CADEX Race tubeless banden bieden een vrijwel vergelijkbaar weggevoel en soepelheid als een tube-band door het gebruik van een enkellaags ultrasoepel karkas met een superieure rolweerstand en efficiëntie bij een minimaal gewicht.

SUPERIEURE LEKBESCHERMING

Race Shield is een exclusieve, ultralichte en snijbestendige Kevlar®-laag die in het karkas verwerkt zit. Dit geeft de CADEX-banden een superieure lekbescherming en tegelijkertijd een ongelofelijk soepel rijgevoel.

Technologies

Race Shield Lekbescherming

Race Shield is een exclusieve, ultralichte en snijbestendige Kevlar®-laag die in het karkas verwerkt zit. De lekbescherming is daardoor van een zeer hoog niveau. Race Shield doet geen enkel compromis als het gaat om snelheid of rijgevoel.

RR-S Compound

RR-S is een hypermoderne silica-compound voor eliterenners die ultieme snelheid en grip verlangen. In vergelijking met een standaard compound van een raceband is de rolweerstand van de RR-S significant lager. Renners hebben daarbij merkbaar meer grip in de bochten, met name op nat wegdek.