CADEX WHITE GLOVE SERVICE

Met CADEX kies je voor producten die de allerbeste prestaties leveren. Daar hoort wat CADEX betreft een uitstekende service bij. Onderdeel daarvan zijn de garantietermijn (2jaar) en het vervangingsprogramma bij incidenten (5 jaar).

2-JAAR GARANTIE

Na aanschaf van een CADEX-product (of een nieuwe fiets die is uitgerust met CADEX-componenten) via een erkende CADEX-dealer zit er 2 jaar garantie op het product. Deze garantietermijn gaat in vanaf de datum van aankoop. Onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals banden, velglint, remblokken en lagers, vallen niet onder deze garantieregeling. Schade aan CADEX WheelSystems die veroorzaakt is door het gebruik van remblokken of banden die CADEX niet heeft aanbevolen, wordt niet gedekt. De duur van de garantie en de voorwaarden kunnen per land verschillen.

5-JAAR GARANTIE PROGRAMMA BIJ INCIDENTEN

CADEX adviseert om CADEX-producten binnen 8 weken na de aankoopdatum te registreren op de CADEX-website zodat je hiermee direct het 5-jarig vervangingsprogramma activeert. Indien je aankoop beschadigd raakt binnen 5 jaar na de aankoopdatum biedt CADEX hiermee de mogelijkheid om het product terug te brengen en een nieuw vervangend product aan te schaffen met een korting van 50 procent (gebaseerd op de prijs van het originele product). Indien hetzelfde model niet langer verkrijgbaar is, is het mogelijk een CADEX-product uit de meest recentelijke collectie aan te schaffen met 50 procent korting (in dit geval kunnen er extra kosten bijkomen om het vervangende product compatibel te maken. CADEX is daarvoor niet aansprakelijk). Eventuele verzendkosten worden niet door CADEX vergoed. Dit vervangingsprogramma beperkt zich uitsluitend tot de originele eigenaar van het product.